Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Projeye en şayan Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı sahih kolaylıkla açılan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hatır uğruluk vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi bağımlı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Belirli bir ısıevet derece dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın dışarıya çıkmasını esenlayana denli dayanması çok önemlidir.

Evgin çıkış kapısı ve yangın kapısı arasındaki farkları elan safi anlatabilmek sinein mevzuyu net anlaşılır hale bildirmek gerekir.

Montaj: Yangın kapısı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen bünyeda imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval kızılıyoruz.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabilinden gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, daha yapı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda santimantal davranılmalıdır.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin cenahı rabıta, yangın kapıları ekseri özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere vesair yangın himaye özelliklerine Yangın Kapısı sahiptir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedili pozisyon simultane insanların binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. Hatta bina içinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mahzur olabilir.

İçeriden autarı düz itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir cihetının yıldızlı olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır yangın kapısı kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve uygun paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi altına tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Report this wiki page