Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya essah ve kolay açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın merdiveni kapkaloriın ne açıldığını öğrenmek yangın simultane da kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile alakadar tatbikatlarda bapnın elbette açıldığını çıkarmak gerekir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. çoklukla maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Panik kolu olmalıdır: Müstacel çıkış kapıları, panik koluna mevla olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve hafif bir şekilde açılmasını esenlar ve insanoğluın ivedi durumlarda güvenli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir tarafının yalınlık olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda hayat kayıplarının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi yazıırlamasına mezuniyet verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız mıntıka gibi) ve size Yangın çıkış kapısı istanbul geliştirilmiş ve henüz zatî özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken elan bol bir deneyim yaşamanızı katkısızlar.

Bu proje, tamamen yönetmeliğe şayan şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye onayını alarak imalat maslahatlemlerine temellıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha sağlıklı bir meydan yaratmaya imkân tanıyoruz. Bizimle yemeden içmeden iletişime geçerek hizmetimizle dayalı detaylı bilim alabilirsiniz.

Kapının estetik gestaltsı ve istem edilen aksesuarların tasarrufı ederı aracısız olarak etkilemektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en yakışır hediye politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının katı gün otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yaman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birçok gestaltda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan sineeriye kolaylıkla girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page